Weerkamer op locatie

Weerkamer Setup
Weerkamer Setup

Een uniek concept, alle informatie omtrent het weer gecentraliseerd in één weerkamer in het productie dorp. Door gebruik te maken van dit concept minimaliseert u het aantal stappen die gemaakt moeten worden voordat de juiste informatie bij de juiste personen terecht komt.
Ons personeel staat direct met de CP, het productie management en de organisatie in verbinding, hierdoor worden de communicatie lijnen tussen alle partijen aanzienlijk verkort. Dit zorgt niet alleen voor rust tussen alle partijen, maar ook voor duidelijkheid. U kunt er ook voor kiezen om Meteo Diensten deel te laten nemen in het overleg met de hulpdiensten en gemeente. In het geval van opkomende buien met hevige randverschijnselen kan ons personeel de organisatie om een meeting verzoeken.

Wat is er nodig voor een weerkamer?

Wat is er nodig voor een weerkamer? Dat is een veel gestelde vraag die wij graag beantwoorden.
Om ons personeel goed hun werkzaamheden te laten verrichten is een werkplek natuurlijk een must. Een aparte ruimte, zoals een keet of werkkamer heeft onze voorkeur. Het is echter ook mogelijk om een werkplek te creëren in de CP of bij de event manager. Hieronder vind u een opsomming van de benodigdheden;

  • Keet (Afsluitbaar), werkkamer of werkplek;
  • 230v voorziening minimaal 1500w, voor onze apparatuur;
  • Stabiel WiFi of Bekabelde internet verbinding;
  • 2 Tafels en 4 stoelen;
  • Toegang tot het productie dorp.

Apparatuur zoals laptops, flatscreen en overige benodigdheden worden door ons personeel zelf meegenomen en gereedgemaakt, wanneer u gebruik maakt van een weerstation, wordt de data van het weerstation gekoppeld met een flatscreen, op het flatscreen kunt u direct de actuele weersinformatie zien, zoals een regen radar, weerstation gegevens en een vooruitzicht van 2 uur.

Mogen andere partijen gebruik maken van jullie diensten?

Ja, ingehuurde bedrijven die te maken hebben met het weer op de evenementenlocatie, zoals vuurwerkdeskundigen, mogen kosteloos om weersinformatie vragen. (Mits de organisatie daarmee akkoord is gegaan.)