Over ons

Aan buiten evenementen worden door u en uw bezoekers hoge veiligheidseisen gesteld, maar ook de brandweer, politie en gemeenten stellen hoge veiligheidseisen aan evenementen en moet u een veiligheidsplan kunnen overleggen. Veel gemeenten hebben in hun aanvraagprocedures daarbij ook regelgeving met betrekking op het weer vastgelegd waarbij onder andere een meteorologische dienst wordt vereist. U moet tevens in uw veiligheidsplan vermelden welke maatregelen u neemt indien er sprake is van extreem weer.

Meteo Diensten is gespecialiseerd in het bewaken en monitoren van het weer op evenementen locaties. Wij concentreren ons daarbij vooral op het lokale weerbeeld rondom uw evenement en kunt u onze rapportages gebruiken bij een CMT overleg of als informatie bron naar uw bezoekers. 

Het is ook mogelijk om een weerkamer in het productie dorp met de CP of het productie kantoor te integreren. In combinatie met ons personeel die over ruime kennis, ervaring en professionaliteit beschikken, kunnen wij u op die manier nog beter van live weersinformatie voorzien, die geïntegreerd kan worden in het productiemanagement van uw evenement. In het geval van een extreem weer dreiging kunnen wij u dan tijdens een safety meeting met het productiemanagement, de hulpdiensten en gemeente bijstaan met updates en adviezen. Zo creëert u samen met Meteo Diensten voor rust en duidelijkheid.